munte
Cazare Bicaz

Cheile Bicazului si Lacul Rosu este o atractie turistica la nivel European. Aici ofera cazare Pensiunea Teo si multe alte servicii pentru ca dumneavoastra sa petreceti o vacanta placuta.

web design cluj

Atractii - atractii turistice - cazare la munte


Cheile Bicazului

Cheile Bicazului este o trecatoare frumoasa intre Transilvania si Moldova. Este strabatuta de drumul transcarpatic DN12C cu o lungime de aproximativ 6 km de la Lacul Rosu pana la localitatea Bicazul Ardelean. Aceasta zona face parte din Parcul National Cheile Bicazului - Hasmas.

Poza cheile Bicazului cheile bicazului Cheile Bicazului vara

Cazare - Restaurant - Piscina (jakuzzi)

Servicii de cazare in casute din lemn sau in pensiuni - Restaurant cu mancare traditionala - piscina de curte, jakuzzi si multe alte posibilitati de relaxare!
Pensiuni Bicaz - Piscina Restaurant in Pensiunea Teo Pensiuni Cheile Bicazului

Lacul Rosu

Lacul Rosu este un lac de baraj natural de o frumusete rara. Este vizitate de un numar impresionant de turisti - daca doriti sa ocoliti aglomeratia va sfatuim sa nu vizitati lacul la sfarsit de saptamana. Pe malul lacului aveti posibilitatea de a inchiria barci - cu care puteti plimba ore in sir, astfel relaxand si admirand peisajul frumos. Lacul Rosu Plimbari cu barca Muntii carpati

Pensiuni Bicaz |   Poze Bicaz |   Contact Pensiunea TEO

Tur virtual in Pensiunea Floare de Colţ (www.lacurosu.info)