conferinta

Cheile Bicazului si Lacul Rosu este o atractie turistica la nivel European. Aici ofera cazare Pensiunea Teo si multe alte servicii pentru ca dumneavoastra sa petreceti o vacanta placuta.

web design cluj

Sala de conferinta

Pensiunea Teo va pune la dispozitie o sala de conferinta, desavarsit sa satisfaca toate cerintele pentru realizarea unui eveniment de succes. Indiferent de natura evenimentului, fie vorba de training, conferinta, sau seminar) va oferim logistica necesara si asistenta. Sala dispune de 45 de locuri.
Pentru tarife si disponibilitate va rugam sa ne contactati prin telefon:0744385482

Sali de conferinta Sali pentru conferinte Sala de conferinta - Pensiunea Teo - Bicaz - Lacul Rosu

Cheile Bicazului si Lacul Rosu, este locul ideal daca vreti sa va petreceti concediul la munte in Romania, fara sa regretati ca nu ati petrecut vacanta in strainatate.
Imbinand placutul cu utilul, recomandam si sala noastra de conferinte pentru firme, care este cu siguranta o alegere foarte buna pentru organizare de traininguri si team-buildinguri sau chiar si pentru intalniri de afaceri. Pensiunea fiind situata intr-un cadru natural de rara frumusete, cu siguranta va fi o alegere buna pentru firma sau firmele invitate.

Lacul Rosu

Lacul Rosu - lac de baraj Lacul Rosu Bicaz Lacul Rosu

Un loc pentru relaxare si distractie

Pensiuni 2 Cheile Bicazului Scaun relaxant Mese de biliard

Televizor 3D - Masa Biliard, Tenis de masă

Tenis de masa - Ping-Pong Sala televizor tv 3D

poze bicaz iarna